personvernpolicy

  • 28 Jan, 2022

HVILKEN PERSONLIG INFORMASJON VI INNSAMLER

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn viss informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen, tidssonen og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din.

Når du surfer på nettsiden samler vi også inn informasjon om de enkelte nettsidene eller produktene du ser på, hvilke nettsider eller søkeord som henviste deg til nettsiden og informasjon om hvordan du samhandler med nettsiden. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som ** Enhetsinformasjon **.

Vi samler inn enhetsinformasjon ved å bruke følgende teknikker:

  • ** Informasjonskapsler ** er datafiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din og inneholder ofte en anonym unik identifikator.

  • ** Loggfiler ** sporer handlinger som skjer på nettstedet og samler inn data inkludert din IP-adresse, nettlesertype, ISP, henvisnings-/utgangssider og dato/tidsstempler.

Når du foretar et kjøp eller forsøker å foreta et kjøp gjennom nettstedet, samler vi inn viss informasjon fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer, e-postadresse og telefonnummer. Dette kalles * * BESTILLINGSINFORMASJON **.

Med ** Personlig informasjon ** i denne personvernerklæringen snakker vi om både enhetsinformasjon og bestillingsinformasjon.

HVORDAN VI BRUKER DIN PERSONLIGE INFORMASJON

Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi samler inn generelt for å utføre alle bestillinger som gjøres via nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordne frakt og gi deg fakturaer og/eller ordrebekreftelser).

I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å:

  • Kommuniser med deg.
  • Sjekk bestillingene våre for potensiell risiko eller svindel.
  • Når du er i tråd med preferansene du har delt med oss, gi deg informasjon eller reklame relatert til våre produkter eller tjenester.

Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn for å hjelpe oss med å undersøke potensielle risikoer og svindel (spesielt din IP-adresse), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt.

DEL DIN PERSONLIGE INFORMASJON

Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon, som beskrevet ovenfor.

Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss å forstå hvordan kundene våre bruker (butikknavn). [Hvordan Google bruker din personlige informasjon] (https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/).

Til slutt kan vi også dele dine personlige opplysninger for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på et søksmål, husransakingsordre eller andre juridiske forespørsler om informasjon vi mottar, eller for på annen måte å beskytte våre rettigheter.

CONTAINER ANNONSE

Vi bruker din personlige informasjon til å gi deg målrettede annonser eller markedskommunikasjon som vi tror kan være av interesse for deg.

Du kan velge bort målrettet annonsering …

DINE RETTIGHETER

Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personopplysningene vi har om deg og til å be om at personopplysningene dine blir rettet, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å benytte deg av denne retten, vennligst kontakt oss.

I tillegg, hvis du er bosatt i Europa, merker vi at vi behandler informasjonen din for å oppfylle avtaler vi kan ha med deg (for eksempel hvis du legger inn en bestilling via nettstedet), eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser oppført ovenfor . Vær oppmerksom på at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

DATABEVARING

Når du legger inn en bestilling via nettsiden, vil vi beholde bestillingsinformasjonen din for våre registre hvis ikke, og til du ber oss om å slette denne informasjonen.

ENDRINGER

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for for eksempel å gjenspeile endringer i vår praksis eller av andre operasjonelle, juridiske eller regulatoriske årsaker.

GDPR

  1. mai 2018 trådte den nye databeskyttelsesforordningen, også kjent som GDPR, i kraft. Den generelle databeskyttelsesforordningen er en felles lov som gjelder for alle EU/EØS-land. Vår virksomhet er tilpasset etter gjeldende regelverk, både når det gjelder organisering og teknologi.

For å opprettholde vår virksomhet og yte god service til våre kunder, må vi samle inn noen personopplysninger. Vi samler inn og lagrer personopplysninger for å oppfylle avtaler med våre kunder. I tillegg lagres personopplysninger for fakturerings- og markedsføringsformål.

Personlig informasjon